ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ για Αθήνα*. Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή και θα αποστέλλoυμε την παραγγελία σας εντός 2 έως 6 εργάσιμων ημερών για την Ελλάδα, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, επικοινωνήστε μαζί μας και μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω courier, ή μεταφορικών εταιρειών με επιπλέον χρέωση σας. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία το κατάστημα μας. δε συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη ανεξάρτητα του ύψους της παραγγελίας.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  1. Σε περίπτωση όπου το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα μας.
  2. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.
  3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.